Can Bellet housing complex

The building occupies a unique location with incredibly good views of Collserola towards the SE and Montserrat and the surrounding valleys towards the NW.

The project is generated from four blocks. Each block consists of one communal staircase and four housing units per floor. This organization makes it possible for all the units to occupy corner positions. Allowing the living rooms and their spacious terraces to be placed in the best location with double orientation and best the views. The southern blocks are separated to open the interior central communal outdoor space, where the swimming pool in located, to the views of mountains nearby

The ground floor is intended for commercial use. The whole floor plan in only interrupted by the access halls of the four housing blocks and the access ramp to the two underground parking levels. This allows the commercial space to be divided according to the needs of the real estate market.