Hotel Palais Tazi, Tànger, Marroc

Es tracta d’un hotel de gran luxe situat a l’antic Palais Tazi, a Tànger. El palau ocupa una finca de 30.000 m2 en la qual es va plantar un jardí a la dècada del 1930, any en què es va començar a construir el palau, que mai no es va acabar.

L’hotel ocupa l’antic palau, que es restaura, i un nou edifici, construït com a sòcol del conjunt històric. En realitat no hi ha un nou edifici, ja que la construcció forma part del jardí tot ocupant la part inferior de les terrasses que es creen com a conseqüència del desnivell del terreny. Així s’aconsegueix que la totalitat de les habitacions tinguin les millors vistes i orientació sobre el paisatge i el jardí circumdant, amb la qual cosa s’obté una percepció molt directa de l’entorn extraordinari en què se situa el Palais Tazi.

Un conjunt de minisuites formen part directa del jardí, cada una amb jardí privat, i a un nivell més resguardat hi ha les vil·les, que funcionen com a edificis independents dins del conjunt.

Els serveis ocupen la banda nord de l’edifici, amb entrada independent. La part inferior del jardí ofereix els serveis més externs: la piscina, el centre de salut, els espais per a convencions, el green de golf, etc.