RODON ARQUITECTES

Rodon Arquitectes som un estudi d’arquitectura i urbanisme sostenibles amb més de 25 anys d’experiència en la concepció i desenvolupament de projectes tan nacionals com internacionals.

El nostre camp de treball abraça des de la rehabilitació d’edificis de gran valor patrimonial, com l’Hospital de Sant Pau o el Palau de la Generalitat, l’obra nova d’edificis residencials, corporatius, hotelers i d’equipaments, fins a projectes singulars, urbanístics i de paisatge com la rehabilitació de la colònia industrial Colònia Vidal o l’Arxiu Comarcal d’Olot.

Oferim una àmplia experiència en la construcció d’edificis residencials i també en la d’equipaments i projectes singulars que, en moltes ocasions, han estat reconeguts amb premis internacionals (ULI 2004 per la rehabilitació de la Casa de les Punxes) o nacionals (FAD 1994 per la Biblioteca de Catalunya).

Rodon Arquitectes està dirigit per Isabel Rodon, arquitecta per l’ETSAB-UPC des de 1994 i és la continuïtat natural de l’estudi familiar Joan Rodon Arquitectes Associats, fundat el 1981. L’estudi està format per un equip base d’arquitectes i interioristes que treballa habitualment amb els especialistes necessaris per a garantir el desenvolupament excel·lent de cada projecte. Aquesta estructura flexible i altament qualificada ens permet realitzar amb èxit tan projectes senzills com els de gran complexitat.

Els nostres projectes estan compromesos amb el seu context geogràfic, cultural i social, a més d’encarar tots els temes relacionats amb la sostenibilitat, buscant en tot moment la qualitat espacial i la integració amb l’entorn. Creiem que els espais de qualitat poden millorar la vida de les persones.

A les nostres obres es pot reconèixer l’equilibri entre la creativitat, la innovació i la bona gestió, resultat d’un treball responsable i de qualitat desenvolupat amb diàleg i col·laboració constant amb el promotor del projecte.