Paisatge d’enllaç per a Begur

Febrer 2021

L’edifici per als nous equipaments i aparcament a la Font de Baix s’adapta a la geografia natural de l’emplaçament, formant una topografia que enllaça el nucli històric de Begur amb el seu paisatge. Les cobertes de l’edifici es converteixen en una gran plaça pública amb vistes a l’Empordà i el conjunt d’aquests equipaments s’integra pacíficament al seu entorn.

Guanyem el concurs de l’Institut de Bellpuig

Desembre 2020

L’ampliació d’aquest Institut es completa amb la reorganització dels patis d’esbarjo en una actuació sostenible on es minimitzen els enderrocs.

Hotel i equipament a Suïssa

Febrer 2020

Els nous edificis relacionen l’eix cívic de Bellevue amb l’accés públic al Llac Leman. Tan els espais interiors com els espais lliures que els envolten gaudiran de les esplèndides vistes que ofereix la seva ubicació. La situació dels edificis permet conservar els grans arbrats existents i les façanes es dissenyen amb la intenció d’integrar-se en aquest entorn enjardinat i desdibuixar la seva presència des del llac.

Habitatges singulars amb vistes a Barcelona

Octubre 2019

Han finalitzat les obres d’aquest edifici d’habitatges format per dos volums: amb accés des de Mare de Déu del Coll ofereix pisos amb vistes panoràmiques sobre Barcelona mentre que al carrer inferior es disposen unes cases en filera.
La solució plàstica dels panells de formigó arquitectònic s’ajusta a les diferents condicions d’orientació i entorn urbà de les façanes.

Obtenim una certificació energètica AA per als habitatges de Benet Cortada

Agost 2019

Un disseny molt acurat per a la distribució d’habitatges en aquesta illa assegura el seu comportament passiu sostenible. La relació entre els diferents edificis del projecte, les solucions constructives i l’estudi detallat de les instal·lacions doten a aquest conjunt una gran qualitat ambiental.

Un passatge de comunicació per a la nova seu del MUPAC

Juliol 2019

La nostra proposta per al nou Museu de Prehistòria i Arqueologia de Cantabria, integra funcionalitat, representativitat i qualitat arquitectònica. Relaciona els edificis del Museu i les Oficines per a l’Administració al voltant d’un gran espai públic que a la vegada es converteix en un passatge de comunicació.

L’illa d’habitatges saludables i sostenibles a Pere Calders

Abril 2019

El conjunt residencial tindrà 64 habitatges amb certificació energètica AA i distribució flexible.
Una bona orientació per a tots els habitatges, àmplies terrasses i espais comunitaris enjardinats garanteixen un entorn saludable.

Presentem l’ampliació de l’Arxiu Nacional de Catalunya

Octubre 2018

La nostra proposta és la més ben valorada d’entre els 4 finalistes de la fase 1 del concurs. Un gran pati organitza els nous espais de treball. L’ordenació dels volums sota un embolcall enjardinat i l’organització dels nous eixos de circulació permet establir una bona relació funcional i estètica amb l’edifici existent, conservant la seva característica imatge original.

Proposta per una residència per a gent gran a l’antic solar de la Quirón

Juliol 2018

El nou complex municipal d’habitatges per a gent gran i d’equipaments es proposa al voltant d’una Àgora, al centre de la parcel.la, un gran espai lliure que organitza les activitats i els accessos als diferents equipaments, dilatant cap a l’interior l’espai urbà del carrer. Les cobertes, enjardinades i amb horts, completen els espais d’ús a l’aire lliure de l’edifici.

Acabem les obres de l’illa d’habitatges de Can Bellet

Juny 2018

Els 64 habitatges d’aquesta illa tenen unes vistes extraordinàries gràcies a l’Estudi de Detall que va fer possible la seva reordenació urbanística. La coberta de la planta baixa comercial allotja una terrassa comunitària amb piscina que s’obre també a les vistes de l’emplaçament.

Guanyem el concurs de 113 habitatges per a l’illa Forneri de Cambrils

Desembre 2017

La proposta per a la primera parcel·la d’aquesta Unitat d’Actuació s’ordena a través d’un bloc lineal i un bloc en corba. Alineats a vial, els dos edificis envolten un jardí comunitari amb piscina obert a les vistes del mar. La nova urbanització del carrer Mestral oferirà un parc entre aquests blocs i els futurs habitatges de la parcel·la que completarà aquesta actuació urbanística.

Presentem el projecte per al nou CaixaForum de València

Novembre 2017

La disposició de volums que proposem converteix l’interior de l’Àgora en un gran lobby d’accés a tots els àmbits del CaixaForum i proporciona una sèrie d’espais singulars on realitzar activitats culturals propies del nostre temps. Les sales es desenvolupen ocupant diferents altures que, unides per un llarg recorregut, proporcionen experiències visuals variades amb l’edifici que les acull.

La volumetria específica per als habitatges de Sant Joan Despí, una fita a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Maig 2017

La singular altura dels volums edificats en aquestes parcel·les i la seva proximitat a la Ciutat Esportiva del Barça proporcionen una alta visibilitat a aquest conjunt residencial dins de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Els habitatges s’organitzen en volums de diferent altura formant una corona al voltant dels espais comunitaris, en continuïtat amb el nou parc urbà.

Iniciem les obres de l’illa d’habitatges de Can Bellet

Desembre 2016

Un Estudi de Detall ha fet possible reordenar els habitatges d’aquesta illa de Sant Cugat, obrint-les a les vistes panoràmiques que ofereix el seu emplaçament. Els 4 blocs d’habitatge defineixen un espai central amb piscina i jardí comunitari sobre la planta baixa comercial.

Guanyem el concurs d’habitatges Rubens a Barcelona

Maig 2016

La nostra proposta disposa un bloc plurifamiliar a la part alta del solar que proporcionarà vistes panoràmiques a tots els seus habitatges. Amb façana al carrer Rubens, uns habitatges unifamiliars compartiran piscina i aparcament amb la resta de la promoció.

Certificació LEED Neighborhood per a Sant Pau

Juliol 2015

La rehabilitació del Recinte Modernista de Sant Pau ha culminat amb l’obtenció de la certificació LEED Neighborhood que reconeix els edificis més sostenibles i engloba aspectes tan diversos com l’ús de l’aigua, l’eficiència energètica de l’edifici, la salubritat i qualitat ambiental per a l’usuari i el seu entorn i també aspectes propis de la sostenibilitat en el procés constructiu i la reutilització de materials.

Premi Obra Sant Josep per a l’Arxiu de Terrassa

Març 2015

El nostre Arxiu Comarcal de Terrassa ha estat reconegut amb el premi Obra Sant Josep que anualment atorga el Gremi de la Fusta a un edifici d’ús públic on destaqui el bon ús de la fusta com a material i com a sistema de construcció. L’Arxiu és un edifici singular amb una àmplia lluminositat natural que ressalta els elements de fusta que formen el terra i l’estructura i acabats dels sostres.

Acabem la rehabilitació del recinte històric de l’Hospital de Sant Pau

Febrer 2014

La rehabilitació que hem realitzat al Pavelló Central d’aquest conjunt modernista declarat Patrimoni Històric de la Humanitat i paradigma de l’arquitectura hospitalària de principis del segle XX, ha retornat aquest singular edifici modernista al seu estat original.

S’inaugura l’Arxiu de Terrassa

Abril 2013

La profunda rehabilitació d’aquestes naus industrials, utilitzades extensament com a funerària local, marca una pauta d’excel·lència en la transformació del barri. El nou Arxiu Comarcal del Vallès Occidental obrirà les seves portes en els pròxims mesos.

S’inaugura l’Arxiu Comarcal d’Olot

Març 2012

Concebem les sinuoses formes d’aquest edifici per relacionar dos nivells de la ciutat, generant noves places i miradors en aquest cèntric i excepcional emplaçament del centre d’Olot. L’arxiu custodia 10.000 ml de documents, allotja una biblioteca especialitzada en història local, sales de consulta i administració i una sala polivalent per a esdeveniments i exposicions temporals.

S’inaugura la sala polivalent “El Torín” d’Olot

Novembre 2010

La nova sala polivalent municipal està preparada per a acollir esdeveniments de molt divers format. L’acústica i l’equipament electrotècnic es combinen en un interiorisme neutre i càlid que fan d’aquesta sala un lloc molt especial de la ciutat.

L’Institut Català de Paleontologia obre de nou les seves portes

Setembre 2010

La transformació integral de l’interior d’aquest edifici catalogat ha fet possible organitzar els espais de treball, els espais de divulgació i els magatzems de col·leccions en un projecte on ens vam marcar com a objectius prioritaris la sostenibilitat i el respecte per al volum preexistent.