Warning: Undefined variable $parent_style in /usr/home/rodonarquitectes.com/web/wp-content/themes/arquitectura/functions.php on line 13

Oficines de la Seguretat Social a Olot

La ciutat d’Olot se situa dins del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. La presència dels volcans, així com de grans zones arbredes o de paisatges basàltics com les formacions de Castellfollit, han caracteritzat el seu paisatge urbà al llarg del temps. En aquest entorn natural tan especial es percep la forta herència i dinamisme cultural de la ciutat: al costat de molts edificis de gran interès arquitectònic trobem diverses institucions culturals que han modelat una ciutat singular construint obres de qualitat per a cada període artístic.

El nou edifici d’oficines formarà part de la façana d’accés a la ciutat des de la seva zona volcànica i de la façana de la ciutat al riu Fluvià que la travessa.
El volum proposat consolida i conserva la morfologia d’edificació alineada a vial del c. Fontanella, obrint-se les seves façanes a la via principal (c.Vayreda) i la ronda del riu.