Warning: Undefined variable $parent_style in /usr/home/rodonarquitectes.com/web/wp-content/themes/arquitectura/functions.php on line 13

Restaurant a Montjuïc, Barcelona

Vil·la Montjuïc era un pavelló de dues plantes amb coberta a quatre aigües situat al vessant nord de la muntanya de Montjuïc, on l’acusat pendent del solar va fer necessari un conjunt de murs de contenció i de terrasses, cosa que permetia col·locar l’edifici en el solar.

La ubicació del restaurant Montjuïc a l’antiga vil·la ha suposat la rehabilitació del pavelló com a restaurant, tot estudiant els espais necessaris per al seu funcionament, com també els accessos, les circulacions i les accions per a la integració de l’edifici en l’entorn.

Davant del pavelló s’ha construït una gran terrassa amb excel·lents vistes sobre Barcelona, que funciona com a menjador d’estiu i bar de copes a l’aire lliure.

Sota la terrassa s’ubica un gran menjador il·luminat per un finestral de 16 m de llarg que ofereix vistes sobre la ciutat. Per mitjà d’una plataforma giratòria que funciona a velocitat imperceptible, tots els comensals gaudeixen d’una primera línia de vistes durant el període que dura un dinar o un sopar.

Els espais de servei ocupen la totalitat del nivell inferior del pavelló.